Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Veganska kokossemlor

 
Imorgon är det fettisdagen, så i helgen tog jag en paus från uppsatsskrivandet som jag annars sysslar med just nu och bakade en omgång veganska semlor. Jag använde samma recept som förra året, och fyllde dem med mandelmassa och kokosgrädde sötad med lite agavesirap. Det blev riktigt goda, och är perfekta för att göra en regnig måndag lite roligare!
 
Här hittar du receptet på veganska semlor.

Publicerad 2017-02-27 12:57:00 i Allmänt

Till bloggens startsida













Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka